Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 45g51kcal9.5g0g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Selleri, annos 50g3.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g123kcal19.6g4.4g2.8g1.6g
Valittu annoskoko146g61kcal9.8g2.2g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna73g31kcal4.9g1.1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g42kcal6.7g1.5g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907