Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.6g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 25g19kcal0.5g3.8g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 7.9g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 15g5.1kcal0.2g0.8g0g0.4g
Sipuli, paistettu 2.6g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pavut tomaattikastikkeessa16g12kcal0.6g2.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g154kcal8g14.6g6g3.2g
Valittu annoskoko146g77kcal4g7.3g3g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g38kcal2g3.7g1.5g0.8g
Arvot/100g100g53kcal2.7g5g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277