Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa19g5.1kcal0.1g1g0g0.5g
Peruna (vanha, kuorittu)38g31kcal0.7g6.6g0g0.4g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Heinz ketsuppi4.7g4.8kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g273kcal15.8g22g13g3.6g
Valittu annoskoko146g137kcal7.9g11g6.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna73g68kcal4g5.5g3.3g0.9g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926