Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g10g30kcal1.6g0.7g2.3g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g698g1920kcal118.7g0g160.6g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.5g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Aromisuola (5g)3.8g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Timjami, annos 3g5g11kcal0.5g1.3g0.4g1.8g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g15g27kcal1g4.6g0.4g0g
Sipuli (käsittelemätön)327g89kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g385g1386kcal53.9g254.1g11.2g23.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g6951kcal361g555.8g352g63.2g
Valittu annoskoko1450g3476kcal180.5g277.9g176g31.6g
Annoskoko puolitettuna725g1738kcal90.3g139g88g15.8g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913