Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g375g113kcal3.8g15g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g11g11kcal0.1g2g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g150g255kcal3.8g9g22.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g150g270kcal3.8g10.5g22.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2904g1893kcal32.6g126.2g129.4g6.4g
Valittu annoskoko1452g946kcal16.3g63.1g64.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna726g473kcal8.2g31.6g32.4g1.6g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.3g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430