Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g350g84kcal4.2g15.1g0.7g0g
Juustodippi, Pirkka 300g263g341kcal8.1g4.5g32.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras105g368kcal13.7g73.5g1.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2905g3035kcal199.4g231.2g141g19.8g
Valittu annoskoko1453g1518kcal99.7g115.6g70.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna726g759kcal49.9g57.8g35.3g5g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265