Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 749g209kcal17g21.7g1.5g16.5g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300g1019kcal6g9g104.9g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g75g277kcal18g0.1g23.2g0g
Oliiviöljy 67g596kcal0g0g67.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g7.5g7.2kcal0.1g1.4g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g247g401kcal62.8g0.2g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2907g5153kcal207.8g64.8g442.2g33g
Valittu annoskoko1453g2576kcal103.9g32.4g221.1g16.5g
Annoskoko puolitettuna727g1288kcal52g16.2g110.6g8.3g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096