Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 301g963kcal80.4g0g71.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g376g132kcal5.3g27g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 563g102kcal3.2g14.1g2.3g3.9g
Palsternakka 45g29kcal0.2g5.3g0.2g2g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g94g19kcal0.6g3.3g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2907g2528kcal181.4g106.6g151.4g17g
Valittu annoskoko1454g1264kcal90.7g53.3g75.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna727g632kcal45.4g26.7g37.9g4.3g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929