Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g5562g946kcal105.7g116.8g11.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2472g8405kcal49.4g74.2g865.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1965g7665kcal570g39.3g570g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34032kcal1450.2g460.6g2892.8g0g
Valittu annoskoko10000g17016kcal725.1g230.3g1446.4g0g
Annoskoko puolitettuna5000g8508kcal362.6g115.2g723.2g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931