Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Keittojuurekset, apetit100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.5g5.6kcal0.6g0.7g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Keittojuurekset, apetit7.4g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g15g8.8kcal0.2g1.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2910g1465kcal118.6g71.8g76g9.8g
Valittu annoskoko1455g732kcal59.3g35.9g38g4.9g
Annoskoko puolitettuna728g366kcal29.7g18g19g2.5g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250