Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl357g107kcal16.4g6.8g1.1g5.7g
Porkkana 292g96kcal1.8g16.2g0.6g7.4g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio133g373kcal25.3g0g29.3g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g6.7g16kcal0.2g1.8g0.9g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)167g100kcal1.7g7.5g6.7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g1383kcal90.8g64.6g77.2g28.2g
Valittu annoskoko1456g692kcal45.4g32.3g38.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna728g346kcal22.7g16.2g19.3g7.1g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773