Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g932g1305kcal139.8g28g84.8g0.9g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g291g408kcal8.7g5.8g37.9g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g233g373kcal7g9.3g34.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g4170kcal311g86.2g315.2g1.8g
Valittu annoskoko1456g2085kcal155.5g43.1g157.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna728g1043kcal77.8g21.6g78.8g0.5g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070