Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7g63kcal0g0g7g0g
Punajuuri 877g337kcal8.8g60.5g1.8g21.9g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.2g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g316g947kcal66.3g3.2g66.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 77g10kcal0.9g0.8g0.2g0.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g74g11kcal0.7g1.5g0.1g1g
Pinjansiemenet, Parrots88g544kcal25.4g11.4g48.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g3939kcal204.4g183.2g247.2g53.8g
Valittu annoskoko1456g1970kcal102.2g91.6g123.6g26.9g
Annoskoko puolitettuna728g985kcal51.1g45.8g61.8g13.5g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252