Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 70g52kcal9.1g0.8g0.3g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 347g0kcal0g0g0g0g
Öljy83g750kcal0g0g83.4g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 632g2169kcal64.4g442.5g7.6g22.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g35kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Parmesaaniraaste, Tesco278g1084kcal91.7g0g78.9g0g
Basilika, kuivattu 4.2g11kcal0.6g0.9g0.2g1.7g
Timjami 1.4g3.9kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g8208kcal337g900g341.4g59.6g
Valittu annoskoko1456g4104kcal168.5g450g170.7g29.8g
Annoskoko puolitettuna728g2052kcal84.3g225g85.4g14.9g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906