Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g964g3372kcal115.6g626.3g21.2g86.7g
Oliiviöljy 161g1420kcal0g0g160.6g0g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 268g58kcal0.8g4.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g9840kcal243g1282.2g364.4g176.6g
Valittu annoskoko1456g4920kcal121.5g641.1g182.2g88.3g
Annoskoko puolitettuna728g2460kcal60.8g320.6g91.1g44.2g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761