Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi603g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g17g60kcal7.5g6.6g1g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl121g410kcal16.9g67.5g8.1g13.3g
Vehnälese 45g103kcal6g7g2g16.9g
Vehnäjauho puolikarkea 587g2016kcal59.9g411.2g7g20.6g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 60g324kcal0.5g0.4g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g5970kcal181.6g1021.6g108.4g101.6g
Valittu annoskoko1458g2985kcal90.8g510.8g54.2g50.8g
Annoskoko puolitettuna729g1493kcal45.4g255.4g27.1g25.4g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383