Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]150g507kcal18g0g55.6g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 150g180kcal24.7g0g9g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty601g842kcal31g168.1g4.1g20.4g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g23g144kcal0.2g0.7g16g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)30g120kcal8.7g0g9.6g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Parmesan formaggio da pasta15g69kcal6g0g5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 7.5g22kcal0.8g1.1g1.6g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g301g331kcal9g19.5g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g4920kcal239.8g382.6g283.6g40.8g
Valittu annoskoko1458g2460kcal119.9g191.3g141.8g20.4g
Annoskoko puolitettuna729g1230kcal60g95.7g70.9g10.2g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853