Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g525g1312kcal89.2g0g104.9g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g150g487kcal21g0.7g45g0g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g225g79kcal10.3g4.5g0.2g5.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g187g112kcal1.9g8.4g7.5g1.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)187g159kcal1.9g6.6g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g4413kcal253.2g58.8g343g19.6g
Valittu annoskoko1458g2206kcal126.6g29.4g171.5g9.8g
Annoskoko puolitettuna729g1103kcal63.3g14.7g85.8g4.9g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393