Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 350g338kcal10.5g68.6g1.1g3.5g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 350g519kcal39.3g11.9g34.3g4.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.8g6.5kcal0.2g1.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 613g279kcal18.4g29.4g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2919g2595kcal162.4g228.2g109.6g17.8g
Valittu annoskoko1460g1298kcal81.2g114.1g54.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna730g649kcal40.6g57.1g27.4g4.5g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749