Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5921g52361kcal0g0g5921.1g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g2544g3307kcal333.2g7.6g211.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl439g618kcal20.6g40.4g41.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton439g92kcal1.3g7g0g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)439g88kcal0g28.5g0g0g
Ruokasuola jodioitu 219g5.6kcal1.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g112944kcal713g167g12347.8g0.8g
Valittu annoskoko10000g56472kcal356.5g83.5g6173.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna5000g28236kcal178.3g41.8g3087g0.2g
Arvot/100g100g565kcal3.6g0.8g61.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485