Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g67g114kcal12.7g0g6.7g0g
Kesäkurpitsa, tuore20g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g42g10kcal0.6g1.9g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.5g26kcal0.2g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g311kcal27.4g6.4g19g0.8g
Valittu annoskoko146g156kcal13.7g3.2g9.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna73g78kcal6.9g1.6g4.8g0.2g
Arvot/100g100g107kcal9.4g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822