Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7g25kcal1g0g2.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa33g42kcal5.9g0.4g1.8g0g
Valio fraiche 5%10g9kcal0.4g0.8g0.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)20g33kcal0.6g0.8g3g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)5g13kcal1.6g0g0.8g0g
Ketsuppi, Felix3.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)68g88kcal8.1g50g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g427kcal35.2g105.6g18g0g
Valittu annoskoko146g214kcal17.6g52.8g9g0g
Annoskoko puolitettuna73g107kcal8.8g26.4g4.5g0g
Arvot/100g100g146kcal12.1g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821