Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 22g27kcal4.7g0g0.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Maissi, pirkka3.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka5.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%8.2g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g159kcal11.6g10.8g7.4g1.6g
Valittu annoskoko146g80kcal5.8g5.4g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna73g40kcal2.9g2.7g1.9g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4g3.7g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942