Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 27g22kcal0.4g4.6g0g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Selleri, annos 50g5.5g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g14g16kcal0.5g0.5g1.4g0g
Herne 11g7.5kcal0.6g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g125kcal4g18.4g3g3.4g
Valittu annoskoko146g63kcal2g9.2g1.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna73g31kcal1g4.6g0.8g0.9g
Arvot/100g100g43kcal1.4g6.3g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644