Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 55g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%22g20kcal0.9g1.7g1.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g116kcal2.8g10g6.6g2.8g
Valittu annoskoko146g58kcal1.4g5g3.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna73g29kcal0.7g2.5g1.7g0.7g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204