Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Herkkusieni säilyke 16g2.6kcal0.3g0g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.6g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 23g70kcal4.3g0.6g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g214kcal11g9.2g14.2g2g
Valittu annoskoko146g107kcal5.5g4.6g7.1g1g
Annoskoko puolitettuna73g53kcal2.8g2.3g3.6g0.5g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038