Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 63g19kcal0.6g3.2g0.1g1.3g
Naudan paistijauheliha, Pirkka56g95kcal11.3g0g5.6g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g14g42kcal0.6g0.8g4.1g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)5.6g16kcal0.8g0.2g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g347kcal26.8g9g22.2g2.8g
Valittu annoskoko146g173kcal13.4g4.5g11.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna73g87kcal6.7g2.3g5.6g0.7g
Arvot/100g100g119kcal9.2g3.1g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242