Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 110g32kcal1.1g5.1g0.3g2g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g299kcal3.6g12g24.8g4.2g
Valittu annoskoko146g149kcal1.8g6g12.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna73g75kcal0.9g3g6.2g1.1g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.1g8.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768