Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 42g93kcal7.4g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Pekoni, paistettu 12g62kcal2g0g6.1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g35g39kcal0.8g1.1g3.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g18g48kcal4.9g0g3.1g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g512kcal33.6g4.6g40g2.4g
Valittu annoskoko146g256kcal16.8g2.3g20g1.2g
Annoskoko puolitettuna73g128kcal8.4g1.2g10g0.6g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.6g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390