Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g128kcal14.2g0g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g23g33kcal0.7g0.5g3g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g6.7g17kcal1.1g0.1g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.1g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g409kcal36g5.2g26.2g1g
Valittu annoskoko146g204kcal18g2.6g13.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna73g102kcal9g1.3g6.6g0.3g
Arvot/100g100g140kcal12.3g1.8g9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339