Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis50g56kcal11g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz4.4g4.5kcal0g1.1g0g0.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka1.9g6.2kcal0.2g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g187kcal23.6g8.6g6.6g0.6g
Valittu annoskoko146g94kcal11.8g4.3g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna73g47kcal5.9g2.2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g64kcal8.1g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859