Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu94g118kcal10.3g0.3g8.5g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g22g59kcal2.8g0g5.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g25g63kcal4.8g0g5.5g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g560kcal35.8g0.6g47.4g0g
Valittu annoskoko146g280kcal17.9g0.3g23.7g0g
Annoskoko puolitettuna73g140kcal9g0.2g11.9g0g
Arvot/100g100g191kcal12.2g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594