Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka5.8g4.8kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Palsternakka 17g11kcal0.1g2g0.1g0.8g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Juuriselleri 8.3g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl17g5kcal0.8g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)25g58kcal2.8g0.1g4.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.1g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g308kcal16g17.4g18g5.2g
Valittu annoskoko146g154kcal8g8.7g9g2.6g
Annoskoko puolitettuna73g77kcal4g4.4g4.5g1.3g
Arvot/100g100g105kcal5.5g5.9g6.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566