Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g18g51kcal3.5g0g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g55g31kcal0.8g6.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g169kcal8.8g13.8g8.6g0g
Valittu annoskoko147g85kcal4.4g6.9g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna73g42kcal2.2g3.5g2.2g0g
Arvot/100g100g58kcal3g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250