Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 29g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g3.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 3.7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Paistijauheliha 10%15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Paprika, punainen3.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g122kcal7.2g12.6g4g2g
Valittu annoskoko147g61kcal3.6g6.3g2g1g
Annoskoko puolitettuna73g31kcal1.8g3.2g1g0.5g
Arvot/100g100g42kcal2.5g4.3g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619