Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)15g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g11g8.3kcal0.6g1.3g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus6.3g21kcal1.4g3.3g0.2g0.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g31g19kcal0.5g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g171kcal12g19.2g4.8g1.2g
Valittu annoskoko147g86kcal6g9.6g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna74g43kcal3g4.8g1.2g0.3g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196