Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g50g70kcal8g1.2g3.7g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli25g45kcal1.7g1g3.8g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g22g77kcal2.9g14.7g0.5g1.5g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g20g50kcal3.4g0g4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g29g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g498kcal32.6g36.4g24.2g3.8g
Valittu annoskoko147g249kcal16.3g18.2g12.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna73g125kcal8.2g9.1g6.1g1g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.4g8.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116