Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g80g60kcal1.5g12.8g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g36g82kcal4.3g0.9g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lanttu 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g1.6g3.9kcal0g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g309kcal12g32g14.4g2.8g
Valittu annoskoko147g154kcal6g16g7.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna73g77kcal3g8g3.6g0.7g
Arvot/100g100g105kcal4.1g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219