Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu50g150kcal2.1g2g15g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 38g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Katkarapu 20g14kcal2.9g0g0.2g0g
Sieni-sipulihakkelus 25g6.7kcal0.4g0.7g0.1g0.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g13g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Tilli mauste0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g396kcal13.6g10.4g33.2g1.4g
Valittu annoskoko147g198kcal6.8g5.2g16.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna73g99kcal3.4g2.6g8.3g0.4g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636