Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 6.3g9kcal0.2g2g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 47g64kcal10.3g0g2.5g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g16g5.5kcal0.3g1g0g0.5g
Selleri, annos 50g6.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g194kcal23g12.8g5.2g3.8g
Valittu annoskoko147g97kcal11.5g6.4g2.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna74g49kcal5.8g3.2g1.3g1g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612