PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 828g316kcal2.2g58.3g0.7g28.4g
Vehnäjauho puolikarkea 163g560kcal16.6g114.1g2g5.7g
Sokeri 107g433kcal0g106.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.9g0.6g21.2g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g88g474kcal0.4g0.4g52.7g0g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g4269kcal94.4g580g154.8g68.2g
Valittu annoskoko1460g2134kcal47.2g290g77.4g34.1g
Annoskoko puolitettuna730g1067kcal23.6g145g38.7g17.1g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219