Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g250g425kcal50g0g25g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.2g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g312g250kcal4.7g20.9g15.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.2g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g18g67kcal4.2g0g5.8g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g83g225kcal16.5g0.8g18.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)56g405kcal0g0g45g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g187g641kcal12.9g146.2g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g4167kcal190.8g345.8g223.8g12.2g
Valittu annoskoko1460g2083kcal95.4g172.9g111.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna730g1042kcal47.7g86.5g56g3.1g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924