Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka130g939kcal1.3g1.3g104.3g0g
Liivatelehti, gelatiini6g21kcal5.2g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g251g160kcal27.6g10g0.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g30g120kcal0g30.1g0g0g
Mansikka 501g233kcal2.5g42.1g1g9.5g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g241g968kcal19.3g146.8g40.9g8.9g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g201g421kcal6g10g40.1g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g100g530kcal9.2g60.2g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g6784kcal142.2g601g427.8g36.8g
Valittu annoskoko1460g3392kcal71.1g300.5g213.9g18.4g
Annoskoko puolitettuna730g1696kcal35.6g150.3g107g9.2g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316