Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1463g333kcal8.2g50.5g4.4g20.5g
Peruna, keskikokoinen 60g4334g2601kcal65g563.5g4.3g39g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g2192g132kcal2.2g11g8.8g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g1458g2405kcal291.5g0g145.8g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g553g421kcal5g133.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11781kcal743.8g1516.8g327.8g119g
Valittu annoskoko10000g5891kcal371.9g758.4g163.9g59.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2945kcal186g379.2g82g29.8g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198