(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Herkkusieni säilyke 144g24kcal3g0.3g0.4g3.5g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 156g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 75g293kcal1.6g1.7g31.5g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton94g169kcal4.2g5.2g14.1g3.8g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g156g172kcal3.6g6.2g15.6g0g
Tonnikala öljyssä 363g688kcal98.3g0g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2925g3045kcal252g63g192.6g37.8g
Valittu annoskoko1463g1523kcal126g31.5g96.3g18.9g
Annoskoko puolitettuna731g761kcal63g15.8g48.2g9.5g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.2g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233