Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g480g2736kcal109.4g93.6g238.1g28.8g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti120g680kcal29.4g16.7g55.1g0g
Saksanpähkinä 72g490kcal10.6g2.4g47g11.4g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g120g449kcal27.6g0g37.2g33.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g72g7.2kcal1.1g0g0.4g61.2g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g8724kcal356.2g225.4g755.6g270g
Valittu annoskoko1464g4362kcal178.1g112.7g377.8g135g
Annoskoko puolitettuna732g2181kcal89.1g56.4g188.9g67.5g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200