Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g158g95kcal2.4g20.5g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g135g38kcal0.8g8g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit34g44kcal1g0.7g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g359kcal8.8g59.6g9.8g10g
Valittu annoskoko1465g180kcal4.4g29.8g4.9g5g
Annoskoko puolitettuna732g90kcal2.2g14.9g2.5g2.5g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720