Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1161g884kcal21.8g179.9g2.3g11.6g
Lanttu 956g276kcal9.6g44g2.9g17.2g
Porkkana 737g241kcal4.6g41g1.5g18.8g
Purjosipuli 246g56kcal4.4g5.9g0.5g5.2g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 273g93kcal5.6g11.8g0.6g7g
Lihaliemikuutio Maggi60g168kcal5.4g4.2g13.8g0.1g
Persilja 14g3.7kcal0.2g0.2g0g1.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton1092g2403kcal122.3g27.3g207.5g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 5462g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8248kcal347.8g628.6g458.2g124.2g
Valittu annoskoko10000g4124kcal173.9g314.3g229.1g62.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2062kcal87g157.2g114.6g31.1g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320