Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix25g23kcal0.3g5.3g0.1g0g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore25g6.3kcal0g2.3g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)626g188kcal6.3g37.6g1.3g6.3g
Silakkafilee 751g1080kcal120.2g0g66.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g2687kcal255.2g111g137g13.4g
Valittu annoskoko1465g1343kcal127.6g55.5g68.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna733g672kcal63.8g27.8g34.3g3.4g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092