Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 160g354kcal28g0g27.2g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl6g53kcal0g0g6g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 0.8g2.6kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali160g34kcal1.9g5.4g0.3g3.4g
Paprika keltainen 68g21kcal0.6g3.5g0.1g1.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka36g4kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2932g1004kcal64.4g23.2g71.6g12.2g
Valittu annoskoko1466g502kcal32.2g11.6g35.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna733g251kcal16.1g5.8g17.9g3.1g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532